Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


XXIV міжрегіональний турнір з волейболу «Кубок Лиманської громади»

З 18 по 21 березня на базі ФСК «Локомотив» міста Лиман відбувся традиційний XXIV міжрегіональний турнір з волейболу «Кубок Лиманської громади», який зібрав 15 чоловічих та жіночих команд з Донецької, Луганської та Харківської областей.
 
Цьогоріч на міжрегіональний турнір прибули 8 чоловічих команд (ВК «Рубіжне», ВК «Колос-ДЮСШ» Лиман, м. Балаклія, «Аматори» м. Бахмут, ВК «Бахмут», ВК «Волноваха», «Артемсіль» м. Соледар, ВК «Альянс» м. Краматорськ) і 7 жіночих команд (м. Маріуполь, СК «Лиман», «Артемсіль» м. Соледар, Лиманська ОТГ, м. Краматорськ, м. Балаклія, ОДЮСШ для дітей-сиріт).
 
На відкритті турніру завітали Лиманський міський голова Олександр Журавльов, начальник управління освіти, молоді та спорту Лиманської міської ради Надія Діденко, куратор з волейболу Донецької області В’ячеслав Васильченко. На знак гостинності усім командам-учасницям вручили короваї. Спортсменів привітали творчі колективи Лиманського міського Центру позашкільної роботи. 
 
На відкритті заходу відбулось нагородження подяками тренерів та спортсменів, працівників сфери спорту, які беруть активну участь в організації та підготовці команд-учасниць чемпіонатів України: СК «Лиман» (серед жіночих команд Першої ліги сезонів 2019-2020 та 2020-2021 років) та ВК «Колос-ДЮСШ» м. Лиман (серед чоловічих команд Другої ліги сезону 2020-2021 років). Також міський голова вручив спортсменам посвідчення про спортивні розряди з волейболу.
 
 
За підсумками турніру серед чоловіків перемогла команда ВК «Бахмут», друге місце посіла ВК «Волноваха», третє місце – «Аматори» м. Бахмут. Серед жінок перемогла команда СК «Лиман», друге місце у команди Маріуполя, третє місце – у Краматорська.
 
На церемонії закриття змагань організатори нагородили кращі команди і гравців:
«кращий захисник» – Валерія Овчар («Артемсіль» м. Соледар) та Євген Коваль (ВК «Волноваха»);
«кращий нападаючий» – Таїсія Чубик (СК «Лиман») та Дмитро Сич («Аматори» м. Бахмут);
«кращий подаючий» – Аліна Квасова (Лиманська ОТГ) та Ілля Корнієнко («Аматори» м. Бахмут);
«кращий блокуючий» – Олена Андрусенко (м. Маріуполь) та Артем Корнеєв (ВК «Бахмут»);
«кращий зв’язуючий» – Владислава Ковтун (СК «Лиман») та Микола Пасажин (ВК «Бахмут»). 
 
23.03.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах