Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Селидовому на обласних юнацьких боксерських змаганнях тріумфували маріупольці

9-13 березня в дитячо-юнацькій спортивній школі Селидового відбулися чемпіонат Донецької області з боксу серед юнаків 2007-2008 років народження та відкритий турнір з боксу «Кубок шахтарської гвардії», присвячений 65-річчю міста Селидове.

Змагання зібрали представників Бахмута, Білицького, Білозерського, Волновахи, Вугледару, Гірника, Добропілля, Краматорська, Курахового, Мар’їнки, Маріуполя, Мирнограду, Новогродівки, Покровська, Селидового, Слов’янська, Соледару, Українська, а також Кремінної Луганської області.

У заключний день боксерів привітав начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик. Він поспостерігав за фінальними двобоями, нагородив переможців, а також вручив листи подяки від управління Селидівському міському голові Віталію Нешину, директору КЗ «ДЮСШ м. Селидового», старшому тренеру Донецької області з боксу серед юнаків Олександру Шостаку та головному судді змагань Дмитру Шурді.

За підсумками чемпіонату області серед юнаків у медальному командному заліку перемогли спортсмени Маріуполя, друге місце посіли представники Селидового, третє місце – Краматорська.

Відкритий турнір «Кубок шахтарської гвардії», присвячений 65-річчю міста Селидове, також виграла маріупольська команда, на другій сходинці – селидівці, на третій – мирноградці.

Змагання пройшли за підтримки управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, Селидівської міської ради, ДП «Селидіввугілля», теркому профспілки робітників вугільної промисловості ДП «Селидіввугілля», Регіональної федерації боксу Донецької області та федерації боксу м. Селидового.

 
 
19.03.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах