Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсмени Донеччини здобули 19 нагород на зимовому чемпіонаті України з велотреку

13-17 лютого у Львові пройшов зимовий чемпіонат України з велотреку серед чоловіків, юніорів, юніорок, юнаків та дівчат.

У програмі змагань – індивідуальні гонки переслідування, командні гонки переслідування, гіти, скретч, кейрін, олімпійський спринт, спринт, групові гонки.

Збірна команда Донецької області взяла участь у чемпіонаті в складі 16 спортсменів, які домінували на змаганнях та здобули 8 золотих, 2 срібних та 9 бронзових медалей.

Золоті нагороди здобули:

- чоловіки у командній гонці переслідування в складі Володимира Джуса (Донецьк, ОКДЮСШ-ШВСМ - СК «ІСД»), Максима Васильєва (Донецьк, КДЮСШ-ШВСМ - СК «ІСД»), Віталія Попкова (Донецьк, ШВСМ-СК «ІСД») та Іллі Клепікова (Донецьк, ОСДЮСШОР – КДЮСШ);

- Володимир Джус – у індивідуальній гонці переслідування серед чоловіків;

- Анжеліка Тетерич (Донецьк, ОСДЮСШОР-ДВУОР) – у програмі кейрін серед юніорок;

- Зубко Анастасія (Донецьк, ОСДЮСШОР-ДВУОР) – у змаганнях серед дівчат здобула 5 золотих нагород: у командній гонці переслідування, індивідуальній гонці переслідування, програмах скетч, спринт і кейрін.

«Срібло» вибороли:

- у індивідуальній гонці переслідування серед чоловіків – Максим Васильєв;

- у командній гонці переслідування серед юніорів – Ринат Удод (Донецьк, ОКДЮСШ-ДВУОР), Тимур Малєєв (Макіївка, СК Зарево-ДВУОР), Данило Осадчий (Донецьк, ДВУОР), Марк Падун (СДЮШОР-4 – ШВСМ).

Бронзовими призерами змагань стали:

- Віталій Попков – у індивідуальній гонці переслідування серед чоловіків;

- Ілля Клепіков – у програмі скретч серед чоловіків;

- у олімпійському спринті серед юніорів – Тимур Малєєв, Ринат Удод, Данило Осадчий;

- Тимур Малєєв – у індивідуальній гонці переслідування серед юніорів;

- у командній гонці переслідування та в олімпійському спринті серед юніорок – Анжеліка Тетерич і Зубко Анастасія;

- у командній гонці переслідування серед юнаків та дівчат – Данило Нікулін (Донецьк, ОСДЮСШОР-ДВУОР), Артур Борисенко (Донецьк, ОСДЮСШОР-ДВУОР), Алік Бадалян (Донецьк, ОКДЮСШ-ДВУОР), Ярослав Козаков (Донецьк, ДВУОР), Вікторія Лобань (Донецьк, ОСДЮСШОР), Єлизавета Арчибасова (Єнакієве, ДЮСШ «Темп»).

Додамо, що в змаганнях у зв’язку з підготовкою до чемпіонату світу не брала участь збірна команда жінок з велотреку, у складі якої виступатиме і донеччанка Валерія Кононенко.

Сьогодні, 17 лютого, національна команда України чоловіків та жінок вилетіла до Португалії для підготовки та участі у чемпіонаті світу 2014 року, який пройде з 26 лютого до 3 березня. Окрім Валерії Кононенко, у складі збірної виступатиме чоловіча частина вихованців Донецької області: Володимир Джус, Віталій Попков та Максим Васильєв. Останнім доведеться змагатися в командній гонці переслідування на 4 км серед чоловіків.

 
17.02.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах