Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Мирноград вперше прийняв чемпіонат Донецької області з пауерліфтингу

З 5 по 7 березня у спортивному залі ЗЗСО №10 міста Мирноград відбувся чемпіонат Донецької області з пауерліфтингу з жиму лежачи серед юнаків, дівчат, юніорів, юніорок, чоловіків, жінок та ветеранів. 
 
На змагання прибули спортсмени з міст: Бахмут, Добропілля, Дружківка, Краматорськ, Курахове, Маріуполь, Мирноград, а також Соледарської громади.
 
На відкриті чемпіонату учасників привітали почесні гості: начальник відділу, сім’ї, молоді та спорту Мирноградської міської ради Роман Дегтярьов; директор Мирноградського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Євген Шевейко; президент Федерації пауерліфтингу Донецької області, заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури і спорту України Іван Збандут.
 
Роман Дегтярьов зазначив, що чемпіонат Донецької області вперше проводиться в місті Мирноград, де вже понад 20 років розвивається пауерліфтинг і підготовлено низку майстрів спорту України, призерів та чемпіонів найпрестижніших міжнародних змагань. Також він висловив сподівання, що обласні змагання з пауерліфтингу стануть традиційними для Мирнограду.
 
Президент Федерації пауерліфтингу Донецької області Іван Збандут наголосив, що у місті треба проводити більше обласним змагань – і в приміщенні і на відкритому повітрі. Адже Мирноград – чудовий приклад злагодженої роботи усіх ланок. 
 
Усіх переможців і призерів змагань нагороджено грамотами управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації та медалями Федерації пауерліфтингу Донецької області.
 
 
11.03.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах