Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську пройшов відкритий турнір з вільної боротьби, присвячений 25-й річниці виводу радянських військ з Афганістану

14-16 лютого в Краматорську пройшов відкритий турнір з вільної боротьби, присвячений 25-й річниці виводу радянських військ з Афганістану.

Участь у змаганнях взяли 14 команд із Донецької, Київської, Луганської, Харківської областей, АР Крим та міста Севастополь. За перемогу боролися спортсмени вікової категорії молодші юнаки (1998-1999, 2000 років народження) загальною кількістю 140 осіб.

За підсумками змагань у командному заліку кращою стала команда господарів змагань, друге місце посіли спортсмени Харківщини, а третє – з Київської області.

Серед команди переможців – учнів краматорської дитячо-юнацької спортивної школи з видів боротьби № 1 – перемогами у свої вагових категоріях відзначились: Вадим Вечерок (25 кг), Андрій Шиманов (39 кг), Руслан Харченко (48 кг). Окрім того, спортсмени Краматорська зайняли весь п'єдестал у ваговій категорії 48 кг.

Додамо, що на відкритті змагань та нагородженні призерів були присутні представники міської організації ветеранів Афганістану.

 
17.02.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах