Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку відбувся всеукраїнський легкоатлетичний турнір на призи Валерія Подлужного

14 лютого в Донецьку в манежі СДЮШОР № 1 відбулися Всеукраїнські змагання на честь бронзового призера Олімпійських ігор 1980 року Валерія Подлужного.

Понад 120 спортсменів трьох вікових груп взяли участь у стрибках у висоту, довжину та потрійному стрибку. Основні нагороди було вручено за перемогу в стрибках у довжину – дисципліні, у якій спеціалізувався Валерій Подлужний.

Підтвердили своє лідируюче положення кращі представники стрибків. Рідни стіни на цей раз дійсно допомагали. Так, серед чоловіків у стрибках у довжину переміг вихованець СДЮШОР № 1, учень ШВСМ Михайло Білобородов – 7 м 26 см. Серед юніорів кращим був нещодавній переможець юніорського чемпіонату України Богдан Єгоров – 7 м 23 см. Представниця Артемівська Маргарита Твердохліб, яка розглядала свій виступ у рамках підготовки до чемпіонату України в приміщенні, стрибнула у довжину на 6 м 11 см. Серед юніорок кращою стала вихованка Краматорська Марина Левченко – 5 м 90 см.

У стрибках у висоту з результатом 195 см першим став переможець юнацького чемпіонату України Роман Кузьмінов з Дебальцевого.

У потрійному стрибку серед дівчат 1997-1998 років народження не було рівних Аліні Попковій з Харцизьку – 11 м 50 см, а серед хлопців 1999-2000 років народження кращим став представник КДЮСШ «Політехник» Артем Коваленко – 12 м 70 см. Також серед призерів змагань опинились представники Маріуполя, Торезу, Горлівки.

Переможці та призери змагань отримали грамоти, медалі та подарунки від Донецького обласного відділення НОК України та Федерації легкої атлетики Донецької області.

 
16.02.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах