Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Збірна Донеччини увійшла до фіналу чемпіонату України з футзалу серед дівчат старшої вікової категорії

З 2 по 4 березня у місті Харків відбулися змагання чемпіонату України з футзалу серед команд дівчат 2004-2005 років народження (старша вікова категорія). 
 
Участь у змаганнях взяли чотири команди з Донеччини, Харківщини і Луганщини: збірна Харківської області; «Багіра»-ДЮСШ (м. Лиман, Донецька область); «Фортуна» (с. Новомиколаївка, Харківська область); «Кобра» (смт Білокуракине, Луганська область). Саме у такій послідовності команди розташувались у підсумковій турнірній таблиці.
 
У цьому турнірі «пантерочки» (головний тренер – Олександр Резніков) здобули дві перемоги та одну нічию, зазнали однієї поразки та набрали 7 очок. Перше – у збірної Харківської області (12 очок), третє – у «Фортуни» (6), четверте – у «Кобри» (4). 
 
За регламентом змагань до фінальної частини потрапляють дві кращі команди з групи. Тож збірна команда Донецької області – «Багіра»-ДЮСШ» (м. Лиман) – увійшла до фінального етапу змагань, який відбудеться у квітні. 
 
Додамо, що організатори змагань визначили кращих гравців команд. У складі «Багіри»-ДЮСШ кращою стала Анна Дюбкова, яка отримала цінний подарунок – футбольний м’яч та спортивну форму. 
09.03.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах