Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Бахмут визначив чемпіонів Донецької області з вільної боротьби

1 та 2 березня в спорткомплексі «Металург» міста Бахмут відбувся чемпіонат Донецької області з боротьби вільної серед чоловіків і жінок віком до 23 років, а також серед молодших кадетів і кадеток (2006-2007 р.н.).
 
В урочистому відкритті спортивного заходу взяли участь: 
- начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, заслужений працівник фізичної культури і спорту України Володимир Мицик; 
- директор КЗ «Донецький обласний спеціалізований коледж спортивного профілю ім. С.Бубки», заслужений тренер України з дзюдо Ігор Анушкевич;
- куратор боротьби вільної Донецької області, майстер спорту України міжнародного класу з боротьби греко-римської, директор КПНЗ «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з видів боротьби» Олександр Соколов;
- майстер спорту України міжнародного класу з боротьби вільної, бронзова призерка Кубка світу-2019 Катерина Зелених;
- головний суддя змагань, суддя національної категорії В’ячеслав Кравченко; 
- головний секретар змагань, суддя національної категорії Ганна Єфремова.
 
«Шановні спортсмени, тренери, судді! – звернувся до присутніх Володимир Мицик. – Вітаю вас з початком довгоочікуваних змагань, за якими усі ми скучили за період пандемії. Прошу вас дотримуватись чинних карантинних обмежень. Нагадаю, Донецька обласна державна адміністрація приділяє значну увагу розвитку фізичної культури та спорту. Так, сформовано Донецьку обласну штатну команду резервного спорту, і кожен з вас має можливість проявити себе на змаганнях, аби увійти до складу стипендіатів цієї команди».  
 

 
Володимир Мицик також привітав чемпіонів України з боротьби вільної, студентів КЗ «ДОСКСП ім. С.Бубки» Катерину Зелених та Микиту Савченко і вручив Микиті посвідчення і значок «Майстер спорту України з боротьби вільної». 
 
За підсумками змагань визначено переможців і призерів, яких нагородили головний суддя змагань В’ячеслав Кравченко і головний секретар змагань Ганна Єфремова. 
 
Завершився захід нарадою тренерів і представників команд щодо формування складів збірних команд Донецької області для участі в національних змаганнях з вільної боротьби.
 

05.03.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах