Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивно-оздоровчий комплекс «Доломітчик» відсвяткував 49-й день народження

26 лютого в місті Сіверськ відбувся урочистий захід з нагоди 49-ї річниці заснування спортивно-оздоровчого комплексу «Доломітчик».

До цього святкового дня приурочили церемонію нагородження, що провів Сіверський міський голова Андрій Черняєв. Відзнаки отримали ветерани спорту Анатолій Шмівський, Сергій Голоха, Ірина та Володимир Дубенко, Сергій Чумак, Олег та Світлана Опришко, Віктор Журавльов, Валерій Діденко, Сергій Олексієв, Сергій Смоляков, Валентин Сєров та Олександр Степанченко, майстри спорту України з пауерліфтінгу Сергій Мокляк і Владислав Таратухін, в.о. директора спортивно-оздоровчого комплексу «Доломітчик» Олександр Трифонов, президент футбольного клубу «Авангард» Дмитро Бобилєв.

Свою майстерність під час показових виступів у великому спортивному залі продемонстрували боксери, дзюдоїсти, пауерліфтери, танцюристи, футболісти та черлідери. У оновленому 25-метровому басейні, що з 2021 року став місцем проведення уроків фізичної культури для місцевих школярів, набуті вміння показали юні та досвідчені плавці.

Відзначимо, що СОК «Доломітчик» введено до експлуатації в 1972 році, і майже три десятиліття спортивний об’єкт перебував на балансі Сіверського доломітного комбінату. Після цього був у комунальній власності Артемівського (з 2016 року – Бахмутського) району. Із початку 2021 року споруду прийнято на баланс Сіверської територіальної громади.

 
 
 
 
02.03.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах