Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Баскетболісти Донеччини з порушеннями слуху – срібні призери чемпіонату України

22-26 лютого в Києві відбувся чемпіонат України з баскетболу серед чоловіків з порушеннями слуху, який зібрав команди з Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Кіровоградської, Харківської областей, а також столиці країни.

За підсмуками групового етапу баскетболісти Донецької області посіли перше місце, що дозволило їм у фіналі боротися за головні нагороди. У вирішальній грі спортсмени Донеччини зустрілися з суперниками із Дніпропетровської області та, на жаль, поступилися з рахунком 70:87.

До складу нашої команди під керівництвом тренера Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю Геннадія Лук’янова увійшли: 6 представників цієї ДЮСШ, вихованці Маріупольської спеціальної школи № 21 Михайло Бетлинський, Ігор Оліхнович, Олександр Політун, Давид Бречко, Данило Кондауров, Микола Шаповалов; майстри спорту України міжнародного класу Олександр Кузнецов, Макар Букін, Сергій Букін, майстер спорту України Олександр Леванович, а також Данііл Лещінський та Григорій Ткачов.

01.03.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах