Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку представили логотип Кубка Європи з багатоборства

15 лютого в рамках турніру «Samsung – Зірки жердини» був представлений логотип Кубка Європи з легкоатлетичного багатоборства (І та ІІ ліги).

Участь у презентації взяли голова Донецької обласної ради Андрій Федорук, заступник голови Донецької облдержадміністрації Тамара Лук’янчук, Донецький міський голова Олександр Лук’янченко, президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка та президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул.

Андрій Федорук у спілкуванні із представниками засобів масової інформації зазначив, що «Донецьк залишається спортивною столицею України. Це підтвердили ті роки, коли місто приймало чемпіонати Європи з футболу, чемпіонат світу з легкої атлетики серед юнаків. У липні поточного року в Донецьку проходитиме Кубок Європи з багатоборства – у нас є прекрасний стадіон, РСК «Олімпійський», який готовий до прийому цих стартів. Я думаю, що ті спортсмени, які приїдуть до нас, залишаться задоволеними, і ми станемо свідками нових світових рекордів».

Донецьк прийматиме Кубок Європи з легкоатлетичного багатоборства (І та ІІ ліги) 5-6 липня 2014 року. Презентація логотипу стала початком промокампанії, присвяченій змаганням.

За попередніми даними, у I і II лігах Кубка Європи в Донецьку візьмуть участь 128 багатоборців більш ніж з 25 країн континенту.

Збірна України виступить у Першій лізі і побореться за право виходу в Суперлігу. Для цього в командному заліку їй необхідно зайняти місце не нижче другого. Суперниками наших атлетів будуть представники Італії, Чехії, Швеції, Фінляндії, Іспанії, Норвегії та Португалії.

У легкоатлетичному багатоборстві чоловіки змагаються в десяти видах програми (біг на 100 м, 400 м, 110 м з бар’єрами, 1500 м, стрибки в довжину, у висоту, із жердиною, штовхання ядра, метання диска та списа), жінки – у семи (біг на 200 м, 100 м з бар’єрами, 800 м, стрибки в довжину і висоту, штовхання ядра, метання списа).

 
16.02.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах