Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Аліна Логвиненко та Вікторія Ткачук здобули «золото» на чемпіонаті ABAF у Стамбулі

Успішним етапом підготовки двох спортсменок Донеччини до головного зимового легкоатлетичного старту сезону – чемпіонату Європи в приміщенні – став чемпіонат Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій (ABAF), що відбувся 20 лютого в турецькому Стамбулі.

Представниці Школи вищої спортивної майстерності Донецької області Аліна Логвиненко та Вікторія Ткачук у складі жіночої команди України з естафетного бігу 4х400 м здобули золоті медалі. Наші дівчата разом із Анастасією Бризгіною (Запорізька область) і Анною Рижиковою (Дніпропетровська область) подолали дистанцію за 3 хвилини 38,16 секунд, випередивши збірні Туреччини (3:41.25), Словенії (3:41.50), Румунії (3:41.74), Хорватії та Болгарії.

Загалом збірна України на чемпіонаті ABAF 2021 року здобула 14 нагород (4 золоті, 6 срібних і 4 бронзових), пропустивши вперед лише господарів – збірну Туреччини.

Відзначимо, що на чемпіонаті Європи з легкої атлетики в приміщенні, який відбудеться в польському місті Торунь, українська естафетна команда 4х400 м виступить 7 березня. Окрім Логвиненко та Ткачук, Донецьку область на престижних змаганнях представить Артем Алфімов – на старт своєї дистанції 1500 м він вийде у перший день змагань 4 березня.

 

24.02.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах