Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Костянтинівка перемогла у чемпіонаті Донецької області з традиційного карате

20 та 21 лютого в приміщенні загальноосвітньої школи №13 міста Костянтинівка відбувся чемпіонат Донецької області з традиційного карате, який зібрав представників Костянтинівки, Слов’янська, а також Краматорського та Покровського районів.
 
На турнір завітали почесні гості - директор міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Борис Каманов і майстер рукопашного бою Сергій Малєєв.
 
У розділах «куміте» і «ката» змагалися вихованці тренерів Олександра Гончаренка, Олександра Дорошенка, Костянтина, Валерії і Олександра Пеняшкіних. 
 
За підсумками завзятої боротьби переможцем стала команда міста Костянтинівка, друге місце посіли каратисти Іллінівки (Краматорський район), а третє - команда смт Верхньоторецьке (Покровський район).
 
Спортсмени продемонстрували чудову техніку, красиві й видовищні поєдинки. Президент Донецької обласної асоціації традиційного карате  Костянтин Пеняшкін відзначив високий рівень підготовки костянтинівських спортсменів, який мають Матвій Шевченко, Владислав Фольварчук, Станіслав Черноморець, Корній Пеняшкін, Євгенія Пеняшкіна, Анастасія Морозова, Анна Михайлюкова, Софія Подя, Варвара Доценко.
 
Переможці та призери турніру нагороджені грамотами, медалями і кубками від організаторів змагань.
 
За результатами чемпіонату буде сформовано команду області для участі у чемпіонаті України, який відбудеться в квітні у місті Кропивницький.
 

 
22.02.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах