Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Кристина Юрчук – срібна призерка юніорського чемпіонату Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій

13 лютого в Софії відбувся чемпіонат Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій (ABAF) у приміщенні серед спортсменів до 20 років – п’ятий у історії змагань та другий такий турнір для Болгарії.

Донецьку область у складі збірної України гідно представили три атлета на спринтерських дистанціях, де гарна стартова реакція важливіша, ніж у будь-якій іншій дисципліні.

Срібну медаль з бігу на 60 метрів з бар’єрами із результатом 8.48 секунд у фіналі виборола Кристина Юрчук. Відзначимо, що це досягнення стало особистим рекордом спортсменки – до цього в Сумах на юніорському чемпіонаті України 27 січня її час становив 8.58 с, на чемпіонаті України серед дорослих та молоді 10 лютого – 8.55 с.

П’яті місця в Софії на «гладкій» 60-метрівці посіли Євгенія Коновалова та Олександр Сосновенко. Євгенія подолала дистанцію у фіналі за 7.65 с, Олександр – за 6.95 с (на 3 секунди більше особистого рекорду, показаного 27 січня на чемпіонаті України).

Загалом збірна України на юніорському чемпіонаті ABAF 2021 року здобула 9 медалей (4 золоті, 3 срібні, 2 бронзові), що виявилось третім результатом серед 16 країн. Більше лише у Румунії та Туреччини (по 15 нагород).

 
 

Фото - Васил Живков, Десислава Комарова, Павел Данев (www.facebook.com/spisanie.atletika/)

18.02.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах