Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Бахмут прийняв чемпіонат Донецької області з сумо

13 і 14 лютого в манежі стадіону «Металург» міста Бахмут відбувся чемпіонат Донецької області з сумо серед юніорів, молоді та дорослих.

У змаганнях взяли участь вихованці тренерів: Олега Реви, Давида Осипяна, Володимира Ткаченка, Григорія Шепелєва, Максима і Андрія Єфремових, Костянтина Статівкіна (місто Бахмут), Антона Бурлаченка (місто Добропілля), Олексія Рогози, Віталія Іванисенка і Олексія Роменського (місто Лиман), Олександра Житюка, Сергія Кушніра, Кристини Резнікової (смт Миронівський) і Віталія Жданова (місто Слов’янськ).

Кращими у своїх категоріях стали: Олександр Чернишов, Іван Буторін, Єгор Миняйло, Дмитро Стиранець, Костянтин Шаповалов, Денис Трудов, Семен Ракицяну, Дмитро Халаїн, Микита Рижков, Антон Бурлаченко, Анна Савіна, Вікторія Сотнік, Вікторія Васильєва, Аліна Миронович, Юлія Кадиграбова, Єлизавета Моренко. Переможців та призерів нагородили грамотами і кубками від управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації й медалями від Федерації сумо Донецької області.

Найсильніші сумоїсти в складі збірної Донеччини візьмуть участь у чемпіонаті України 23-25 лютого в місті Луцьк.

Додамо, що в рамках обласних змагань відбувся майстер-клас від бронзової призерки юніорського чемпіонату світу 2019 року, чемпіонки України Єлизавети Моренко, яка поділилася з юними спортсменами власним досвідом техніки і тактики з сумо.

 

18.02.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах