Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську відбулись обласні змагання з рукопашного бою

13 та 14 лютого на базі спортивного комплексу «Міська КДЮСШ» міста Слов’янськ відбулися два спортивні заходи з рукопашного бою: чемпіонат Донецької області з рукопашного бою серед дорослих, а також обласний турнір, у якому змагалися юніори, юніорки, юнаки та дівчата молодшого, середнього та старшого віку. 
 
Взяти участь у змаганнях зібралися спортсмени з 10 міст Донеччини. Спортсменів віком від десяти років та старших підготували до участі Бахмут, Краматорськ, Костянтинівка, Лиман, Маріуполь, Миколаївка, Мирноград, Покровськ, Райгородок і Слов’янськ. 
 
За підсумками турніру перше командне місце виборола команда Слов’янська, друге місце – у Маріуполя, а третє – у команди смт Райгородок. 
 
Призову трійку в командній першості чемпіонату області серед дорослих спортсменів склали команди Слов’янська, Бахмуту і смт Райгородок відповідно.
 
Переможці та призери змагань нагороджені грамотами і кубками управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації та дипломами обласної федерації рукопашного бою.
 
Зазначимо, що чемпіонат області став відбірковим до чемпіонату України серед дорослих, який відбудеться з 4 по 8 березня на Київщині.
 
18.02.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах