Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На Донеччині обговорили перспективи розвитку зимових видів спорту

17 лютого під головуванням начальника управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимира Мицика відбулася нарада з питань розвитку зимових видів спорту в регіоні.

До обговорення долучилися генеральний директор хокейного клубу «Донбас» Федір Ільєнко, директор Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи з ігрових видів спорту та єдиноборств Олена Капкан, директор Обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Костянтин Кірпулянський, заступник начальника управління – начальник комітету з фізичної культури і спорту управління з гуманітарних питань Краматорської міської ради Ганна Височина, начальник відділу з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради Юлія Пивовар, директор ДЮСШ Краматорської міської ради Дмитро Леонов, директор ДЮСШ Дружківської міської ради Володимир Страшненко, координатор з розвитку хокею та фігурного катання в Донецькій області Андрій Іванов.

Нарада розпочалася з урочистого моменту – Володимир Мицик вручив гендиректору ХК «Донбас» Федору Ільєнку Подяку Донецької обласної державної адміністрації за сумлінну працю, високий професіоналізм та особистий внесок у розвиток хокею, побажавши невичерпної енергії та наснаги для нових здобутків.

«Після переміщення у 2014 році з Донецька в Дружківку ДЮСШ хокейного клубу «Донбас» стала потужним каталізатором щодо розвитку зимових видів спорту на Донеччині, і з метою підтримки заданої високої планки сьогодні ця відповідальність розділяється між обласними та міськими спортшколами. Спільними зусиллями ми маємо забезпечити гідні умови для роботи тренерів, спрямованої на виховання майбутніх чемпіонів», - зазначив Володимир Мицик.

Попередньо питання розвитку хокею та фігурного катання в Донецькій області було обговорено на рівні заступників міських голів Дружківки та Краматорська, керівників органів управління фізичною культурою та спортом цих міст, директорів обласних ДЮСШ. З 1 березня 2021 року тренери за переводом мають отримати нові місця роботи: очікується, що 4 тренерські ставки з хокею будуть створені в Донецькій обласній ДЮСШ з ігрових видів спорту та єдиноборств, 5 тренерських ставок з фігурного катання – у Обласній комплексній ДЮСШ, ще по 2 тренерські ставки – у ДЮСШ міст Дружківка та Краматорськ.

 
 
17.02.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах