Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Про олімпійські цінності дізнавались студенти ДІТМ

15 лютого в гості до студентів Донбаського інституту техніки та менеджменту Закладу вищої освіти «Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая» завітали представники регіонального осередку Національного олімпійського комітету України. Молоді представили всеукраїнський освітній проєкт #OlympicLab за напрямком «Олімпійські та людські цінності», що впроваджується НОК України спільно з Coca-Cola Foundation.

Увага слухачів була прикута до історії розвитку олімпійського руху, до проєктів Національного олімпійського комітету України, які спрямовані на розвиток та самовдосконалення. Розповідь відповідального секретаря Відділення НОК України в Донецькій області Дмитра Подопригори про досягнення спортсменів на олімпійських аренах супроводжувалась переглядом відеофільму. А спеціальні ролики від НОК допомогли в розкритті теми про олімпійські цінності.

Студенти охоче долучилися до розмови з гостем – майстром спорту України з боротьби греко-римської Максимом Сорокою. Чемпіон поділився власним досвідом на шляху до перемог, розповів про свою мотивацію та здобутки.

Також у навчальному закладі дали старт Всеукраїнській акції «Олімпійський куточок» у Донецькій області. Кафедрі «Фізична терапія та здоров’я людини», яку очолює Ануш Сігова, було передано олімпійську літературу від НОК України та Олімпійської академії України для подальшого просування фундаментальних принципів і цінностей олімпізму.

На завершення цікавої та пізнавальної зустрічі відбулася фотосесія, усі учасники проєкту отримали подарунки та сувеніри від НОК України з відповідною символікою.

 
 
16.02.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах