Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Боксери Донеччини на чемпіонаті України серед чоловіків до 22 років здобули «срібло» і «бронзу»

8-14 лютого в Чернівцях відбувся чемпіонат України з боксу серед чоловіків та жінок до 22 років – перший великий боксерський захід національного масштабу в 2021 році, який зібрав спортсменів 1998-2002 рр.н. із різних регіонів країни.

Від Донецької області на змаганнях виступили 10 боксерів, серед яких володарями нагород стали два представника міста Бахмут, вихованці тренера Анатолія Переяслова.

Олександр Корнєв у ваговій категорії 52 кг виграв поєдинки, де його суперниками були Мілан Павльо із Закарпаття та Данило Катехін із Харківщини, але у фіналі поступився Максиму Галінічеву з Херсонщини. Таким чином, Олександр став срібним призером чемпіонату та виконав норматив майстра спорту України.

Пилип Акілов у ваговій категорії 75 кг переміг ще одного боксера Донеччини Івана Репецького, Іллю Мельничука з Одещини, проте в півфіналі програв представнику Київської області Івану Папакіну, отримавши в підсумку бронзову медаль.

Відзначимо, що турнір був головним відбірковим етапом у формуванні збірної України U-22 для участі в чемпіонаті Європи, який попередньо заплановано провести в травні-червні поточного року в Італії.

 

16.02.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах