Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Покровську пройшла 45-та відкрита першість ДО СДЮСШОР з боксу

З 9 по 13 лютого на базі СК «Металург» міста Покровськ пройшла 45-та відкрита першість Донецької обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з боксу серед молоді 2003-2004 рр.н., юніорів та юніорок 2005-2006 рр.н., юнаків 2007-2008 рр.н., молодших юнаків 2009-2010 рр.н., дівчат 2007-2008 рр.н., молодших дівчат 2009-2010 рр.н. 
 
У змаганнях, проведених з дотриманням карантинних вимог, взяли участь боксери з різних міст Донецької, а також Дніпропетровської, Запорізької та Тернопільської областей. Організатори турніру – ДО СДЮСШОР з боксу, а також управління сім’ї, молоді та спорту Покровської міської ради. Змагання організовано за підтримки управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.
 
Головний суддя змагань, суддя національної категорії – Олександр Швайко; головний секретар, суддя І категорії – Вікторія Тендюк; супервайзер змагань, суддя національної категорії – Сухебатор Жигжжавин.
На урочистому відкритті змагань були присутні: заступник Покровського міського голови Микола Шабельник; депутат Покровської міської ради Дмитро Артьомов; виконавчий директор Регіональної федерації боксу Донецької області Павло Івахненко; начальник управління сім’ї, молоді та спорту Покровської міської ради Олександр Швайко.
 
 
Гості побажали спортсменам наснаги, найсильнішим – перемоги, а також висловили сподівання на подальший розвиток боксу в нашому регіоні. Для учасників турніру підготували фруктові набори для підтримки імунітету, насичення молодого організму спортсменів вітаміном С. Також на урочистому відкритті змагань кращим спортсменам ДО СДЮСШОР з боксу за результатами 2020 року вручили комплекти боксерської форми.
 
Протягом змагань проведено 189 двобоїв, фінальні поєдинки відбулися 12 та 13 лютого. Переможці та срібні призери змагань нагороджені грамотами, медалями та пам’ятною атрибутикою. Кращим боксером турніру визнано Владислава Ломакіна (м. Покровськ), грамотою «За кращу тактико-технічну підготовку» нагороджено Ігоря Телегіна (м. Білецьке), а грамоту та пам’ятний сувенір «За волю до перемоги» отримав Оскар Гаращенко (м. Оріхів, Запорізька область).
 
16.02.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах