Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Велосипедисти Донеччини відкрили національний змагальний сезон 2021 року трьома медалями

З 5 по 10 лютого в місті Львів відбувся Кубок України з велоспорту на треку серед чоловіків і жінок. Перший у 2021 році національний старт серед велосипедистів зібрав понад 100 представників 20 команд з різних регіонів.

За відсутності провідних спортсменів, що перебувають на навчально-тренувальному зборі в Туреччині, від Донеччини на львівському треку виступили три вихованця Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з велосипедного спорту з міста Лиман.

Юніорки Алла Марущук і Олена Ребракова в жіночій командній гонці переслідування на 4 км з часом 5 хвилин 13 секунд здобули срібні медалі, поступившись більш досвідченим спортсменкам Миколаївщини (результат яких склав 5 хв. 10 сек.) і обійшовши харків’янок (5 хв. 15 сек.).

У індивідуальній гонці переслідування на 3 км серед жінок Олена Ребракова з часом 4.05 хв. виявилась бронзовою призеркою, а Алла Марущук фінішувала четвертою (4.06 хв.). Першою та другою тут стали Єлизавета Голод (4.03 хв.) і Богдана Солтис (4.04 хв.) із Миколаївщини.

Юніор Дмитро Полупан за підсумками чоловічих змагань посів 4 місця в командній гонці переслідування на 4 км та груповій гонці «темпо», 5 місце в груповій гонців «Скретч».

Підготував велосипедистів Донеччини заслужений тренер України Валерій Красов.

Додамо, що наступні змагання з велоспорту на треку відбудуться у Львові серед чоловіків, жінок, юніорів, юніорок на початку весни: 2-5 березня – чемпіонат України з неолімпійських номерів програми, 11-14 березня – чемпіонат України з олімпійських номерів програми.

 
 
 

Фото – Євген Кравс

15.02.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах