Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Бронзові досягнення спортсменів Донеччини на чемпіонаті України зі стрільби кульової

З 6 по 11 лютого у місті Львів відбувся відкритий чемпіонат України зі стрільби кульової серед чоловіків і жінок.
 
Майже 300 спортсменів з 17-ти регіонів країни змагались на базах спортивно-стрілецького комплексу НСБ ЛВС Міністерства оборони України та ГО «Львівська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України».
 
У складі збірної команди Донецької області в змаганнях взяли участь 13 спортсменів, які представляють міста Бахмут, Краматорськ і Маріуполь.
 
У вправі ПП-3 (пневматичний пістолет, 10 м, 60 пострілів) команда чоловіків – Андрій Шклярук (м. Краматорськ), Ігор Дімніч (м. Маріуполь) та Олександр Баранов (м. Маріуполь) – посіли третє місце в командній першості. В особистій першості Ігор Дімніч посів п’яте місце.
 
У вправі ГП-12 (рухома мішень, 10 м, 30 пострілів – повільний рух, 30 пострілів – швидкий рух) команда чоловіків – Кирил Ітулін, Сергій Пастухов, Олександр Жежома (усі представляють Маріуполь) – посіли третє місце. Також команда у цьому складі посіла третє місце у вправі ГП-11А (рухома мішень, 10 м, 20+20 пострілів – змінна швидкість). 
 
В особистій першості Вікторія Сухорукова (м. Краматорськ) здобула бронзову медаль у вправі ГП-6 (пневматична гвинтівка, 10 м, 60 пострілів).
 
Зазначимо, що цей чемпіонат України є відбірковим на Кубок світу з пневматичної зброї, який заплановано провести у березні в Індії.
 
12.02.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах