Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Дружківка через 8 років знову приймає чемпіонат Донецької області з пауерліфтингу

10 лютого в місті Дружківка відбулося урочисте відкриття чемпіонату Донецької області з пауерліфтингу серед юнаків, дівчат, юніорів, юніорок, чоловіків і жінок. Протягом 4 днів спортсмени визначатимуть кращих на помості, встановленому в Палаці культури «Етюд».

На відкритті змагань учасників привітали голова Дружківської міської територіальної громади Володимир Григоренко, начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, президент Донецького обласного відокремленого підрозділу ВГО «Федерація пауерліфтингу України» Іван Збандут, які побажали спортсменам високих результатів та встановлення нових рекордів. Іван Збандут наголосив, що обласні змагання з пауерліфтингу крайній раз проходили в Дружківці 8 років тому, в 2013-му, і за цей час тренер Сергій Федоренко виховав нове покоління чемпіонів, серед яких – майстри спорту України міжнародного класу Костянтин Мусієнко та Дар’я Русаненко.

Володимир Мицик відзначив, що Донецька облдержадміністрація на чолі з Павлом Кириленком приділяє велику увагу підтримці здобутків спорту. Так, у 2019-2020 роках на умовах співфінансування з обласного та місцевих бюджетів надано адресні виплати на придбання житла переможцям та рекордсменам міжнародних змагань Олексію Бичкову, Олександру Рубцю і Костянтину Мусієнку, виплачуються обласні щомісячні стипендії та одноразові грошові винагороди.

Також почесними гостями чемпіонату стали заступник голови Дружківської громади Наталя Слесаренко, директор Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко, начальник відділу з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради Юлія Пивовар, директор Дружківської дитячо-юнацької спортивної школи Володимир Страшненко.

У 2021 році за медалі обласних змагань з пауерліфтингу в екіпіровці боротимуться представники Бахмута, Волновахи, Дружківки, Костянтинівки, Краматорська, Курахового, Мангуша, Маріуполя, Мирнограду.

 
 
 
 
 
 
12.02.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах