Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Рукоборці Донеччини визначили чемпіонів області з армспорту

6 та 7 лютого у Маріупольському міському Центрі позашкільної роботи відбувся чемпіонат Донецької області з армспорту.
 
Продемонструвати майстерність і вибороти титул чемпіона зібралися спортсмени з Волновахи, Краматорська, Маріуполя та Покровська. Спортсмени змагалися у п’яти вагових категоріях: 70 кг, 80 кг, 90 кг, +95 кг і абсолют. 
 
За результатами командної першості до призової трійки увійшли команди Маріуполя і Покровська: перше та друге місця відповідно вибороли команди маріупольських спортивних клубів «Іллічівець» і «Стимул», а третє місце посіли рукоборці Покровська.
 
Переможці та призери турніру нагороджені грамотами та кубками управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації. Переможців в абсолютній ваговій категорії нагороджено цінними подарунками партнерів заходу і «Української федерації армспорту» у Донецькій області.
 
Зазначимо, що в рамках турніру відбувся майстер-клас, де досвідчені спортсмени поділились своїми досвідом і майстерністю.
 
За результатами змагань буде сформовано збірну команду області, яка вже наступного місяця представить Донеччину на чемпіонаті України у Тернополі.
 
 
08.02.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах