Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Футзалістки Донеччини виграли в Харкові з великим рахунком

З 5 по 7 лютого відбувся четвертий тур чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд Вищої ліги. 

Нагадаємо, у чемпіонаті беруть участь п’ятнадцять команд, які на першому етапі розподілені на чотири групи. Після двоколового змагання боротьбу за нагороди продовжать чотири команди, які стануть кращими у своїх групах. А команди, які посядуть у групах другі та треті місця, на другому етапі будуть грати за 5-8 та 9-15 місця.

У четвертому турі команда ЖФК «Багіра»-ДЮСШ міста Лиман (головний тренер Олександр Резніков) зіграла на виїзді проти лідерок групи – «КСДЮШОР Динамо-Тесла-2» (м. Харків). Цей матч став одним з визначальних на першому етапі змагань. «Пантерочки» виступили гідно і одне з важливих завдань виконали успішно - перемогли суперниць з рахунком 6:1 (голи на рахунку Валерії Тюхтій, яка відзначилась двічі, Дарини Лебедєвої та Валентини Головіної).

Команда «Багіра»-ДЮСШ має у своєму активі 9 очок (різниця м’ячів - 34:11), до речі, як й «КСДЮШОР Динамо-Тесла-2» (9 очок, м’ячі - 36:10). Третю сходинку посідає «Луганочка», в активі якої 6 очок (м’ячі - 12:27). Саме команду Луганщини прийматимуть «пантерочки» у п’ятому турі, який відбудеться 13 лютого.

 

08.02.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах