Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


30 тренерам Донеччини призначена обласна стипендія на 2021 рік

Затверджено список тренерів Донецької області, які заохочуються обласними стипендіями за підготовку спортсменів – переможців, призерів та фіналістів Олімпійських, Юнацьких Олімпійських, Європейських ігор, Всесвітніх Універсіад, за підготовку атлетів до Всесвітніх ігор, Паралімпійських, Дефлімпійських ігор та інших офіційних міжнародних спортивних змагань.

Згідно із розпорядженням голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка від 28.01.2021 № 72/5-21, тридцять тренерів Донецької області отримуватимуть щомісячні стипендії, починаючи з 1 лютого 2021 року.

Для наставників з олімпійських видів спорту призначено 20 стипендій. Так, виплати в розмірі трьох прожиткових мінімумів отримуватимуть: тренер з боксу Ярослав Підмастерчик, тренери з боротьби вільної Олександр Веремієнко та Григорій Шепелєв, тренер з важкої атлетики Віктор Романчук, тренери з легкої атлетики Анатолій Бойко, Костянтин Степанцов, Олена Чумак, Олександр Шевченко, тренер зі стрибків у воду Анатолій Головань, тренер з сучасного п’ятиборства Дмитро Сидоров. Ще 10 стипендій у розмірі двох прожиткових мінімумів розподілені так: боротьба вільна – Андрій Єфремов, боротьба греко-римська – Олег Євтушенко, важка атлетика – Володимир Худін, велосипедний спорт – Валерій Красов, Кирило Поспєєв, легка атлетика – Михайло Марченко, Тетяна Серорез, стрільба кульова – Ірина Сухорукова, триатлон – Георгій Драгулян, тхеквондо (ВТФ) – Юрій Бірюков.

Стипендії в розмірі двох прожиткових мінімумів також отримуватимуть 5 тренерів з неолімпійських видів спорту: Артем Дріга (кікбоксинг WAKO), Сергій Федоренко (пауерліфтинг), Тетяна Хіміон (спортивні танці), Олег Рева (сумо, пляжна боротьба), Віталій Болдирєв (ушу).

Ще 5 стипендій у розмірі двох прожиткових мінімумів передбачено для тренерів спортсменів з інвалідністю: Віктор Дементьєв (велосипедний спорт), Вячеслав Понька, Наталя Василенко (легка атлетика), Андрій та Світлана Казначеєви (плавання).

Із повним переліком тренерів, які отримуватимуть стипендію в 2021 році, можна ознайомитися в прикріпленому файлі. Передбачено, що в разі в разі зниження спортивних результатів, невиконання індивідуального плану підготовки, припинення виступів або дискваліфікації спортсмена, що буде виявлятися завдяки щомісячному моніторингу, у затвердженому списку проводитимуться заміни.

08.02.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах