Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Бахмуті стартував футбольний турнір на призи коледжу ім. С.Бубки

30 січня на стадіоні «Авангард» міста Бахмут стартував відкритий зимовий турнір з футболу на призи КЗ «ДОСКСП ім. С.Бубки». 
 
Протягом місяця по суботах на стадіоні «Авангард» змагаються п’ять колективів з Бахмута і Торецька: «Спартак-Бахмут» (м. Бахмут), «Олімпік» (м. Бахмут), «Шахтар» (м. Торецьк), а також дві команди Донецького обласного спеціалізованого коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки – U17 (тренер-викладач Євген Холіч) та U19 (тренер-викладач Ігор Пугач).
 
Головна мета турніру – підвищення спортивної майстерності. Так, завдяки цьому турнірові футболісти-студенти коледжу ім. С.Бубки отримують змагальну практику, якої були позбавлені протягом карантину, і наполегливо готуються до поновлення чемпіонату України у своїх вікових групах. Крім того, тренери-викладачі коледжу ім. С.Бубки мають можливість награвати нові тактичні схеми, експериментувати зі складами і при цьому позбавлені хвилювань за результати матчів у рамках цих змагань.
 
Турнір розпочався у дощовий день, а це, як відомо, добра народна прикмета. Стартовий свисток дав головний суддя матчу – Дмитро Бугровський, інструктор-методист з фізичної культури та спорту коледжу ім. С.Бубки. 
 
Першими на синтетичний газон стадіону «Авангард» вийшли футболісти коледжу ім. С.Бубки U17 (тренер-викладач Євген Холіч) і команда «Шахтар» (м. Торецьк) під орудою Дмитра Реплянського. Голами за коледж відзначились Іван Прийменко і Микита Іванченко, а за суперників – Олег Терентьєв, Ігор Руденко і двічі Олександр Костін. У підсумку – 2:4.
 
 
У другому матчі дня зустрілись команди коледжу ім. С.Бубки U19 (тренер-викладач Ігор Пугач) і «Спартак-Бахмут» (м. Бахмут) на чолі з граючим тренером Ігорем Карпенком. Цікаво, що у складі «спартаківців» зіграли шестеро випускників коледжу ім. С.Бубки – брати Денис і Кирило Крутови, Дмитро Зубенко, Микита Солов’янов, Ярослав Нікішин і Євген Холіч, який працює тренером-викладачем коледжу ім. С.Бубки. 
 
Голкіпер-тренер Євген Холіч провів дуже вдалий матч і відбив декілька дуже небезпечних ударів. Та все ж таки студентам вдалось двічі його засмутити – голи на рахунку Дмитра Шапаренка і Владислава Бабкіна. За «Спартак-Бахмут» відзначились Олексій Горбик, Кирило Митюков, Микита Солов’янов та Ілля Ахметтурлієв. У підсумку – 2:4.
 
Матчі другого туру заплановані 6 лютого. 
 
 
05.02.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах