Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Активні парки – локації здорової України» для кожної громади Донеччини

Питання щодо започаткування соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України», на виконання Указу Президента України №574 від 17.12.2020, розглянули на нараді в режимі онлайн 2 лютого.

У заході взяли участь заступник начальника управління - начальник відділу реалізації профільних програм управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Наталія Точилова, директор Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко та директори місцевих центрів «Спорт для всіх» регіону.

Наталія Точилова відзначила, що активні парки повинні функціонувати в кожній громаді Донеччини, закликавши всі центри «Спорт для всіх» долучитися до забезпечення таких локацій.

Метою соціального проєкту Офісу Президента є організація оздоровчої рухової активності громадян. На першому етапі необхідно визначитися з місцем, де буде засновано локацію активного парку. Тут мають розташувати 6 основних елементів: лавочка, шведська стінка, бруси, турніки, сходинки, вільний пологий простір розміром 5х5 метрів для занять без інвентарю та 10х5 метрів для розміщення координаційної лінії. Також на вихідні дні планується безкоштовний прокат спортивного інвентарю.

 

03.02.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах