Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі з’явиться спортивний центр для всієї родини

У Приморському районі міста Маріуполь проходить реконструкція комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №2. Після ремонту близько двох тисяч дітей зможуть професійно займатися плаванням, відвідувати секції гімнастики та стрільби з лука. Також в оновленому приміщенні буде відкрито спортивний центр для всієї родини. Фінансування ведеться з державного, обласного та міського бюджетів.

Останній раз капітальний ремонт будівлі проводився в 1972 році. Мета поточної реконструкції – не тільки створення комфортних умов для занять спортом, а й оптимізація приміщень. Так, будуть здійснені ремонт і обробка чаші басейну, підключать систему очищення і підігріву води для занять у будь-який час року (до ремонту басейн працював тільки в опалювальний сезон). Буде встановлено приточно-витяжну вентиляцію. Також перепланування дозволить розмістити душові та роздягальні в максимальній близькості до басейну. Раніше їх поділяв коридор, що спричиняло незручності для відвідувачів ДЮСШ.

Крім цього, розширять і подовжать клас для занять зі стрільби з лука. Він відповідатиме міжнародним стандартам і всім потребам стрільців. Це дозволить навчати дітей на професійному рівні.

На сьогодні виконано 95% демонтажних робіт, утеплення покрівлі ПІР плитами, монтаж вікон. Ведеться утеплення фундаменту та фасаду, розпочато установку вентиляційного обладнання. Також планується заміна вікон і вітражів, інженерних мереж і внутрішніх комунікацій, оздоблення вентильованого фасаду. Завершити роботи планується в 2022 році.

02.02.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах