Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Два «золота» і «срібло» борчині Донеччини здобули на чемпіонаті України серед жінок

29-31 січня в Києві на базі олімпійського навчально-спортивного центру «Конча-Заспа» відбувся чемпіонат України з боротьби вільної серед жінок.

Спортсменки Донецької області успішно виступили на змаганнях, виборовши дві золоті, одну срібну нагороди та посівши 2 сходинку в загальнокомандному заліку.

Свою силу у ваговій категорії 68 кг довела заслужений майстер спорту України Аліна Бережна родом із Торецька, яка сьогодні представляє Бахмут. Наша борчиня по черзі перемогла Лідію Шумило з Рівненщини та двох суперниць зі Львівської області – Оксану Чудик та Аллу Черкасову.

Ще одне «золото» у день свого 20-річчя здобула майстер спорту України міжнародного класу з Бахмута Катерина Зелених. У ваговій категорії 59 кг вона виявилась сильнішою за Олександру Ткаченко з Одещини, Софію Боднар зі Львівщини, Ірину Остапчук з Волині та Юлію Лісовську з Херсонщини.

Срібною призеркою у ваговій категорії 50 кг стала 19-річна Тетяна Профатілова з Торецька, яка нині також представляє Бахмут. Спортсменка виграла у Ірини Дорошенко з Житомирщини та Вероніки Москальової з Хмельниччини, проте у фіналі поступилась титулованій Оксані Лівач зі Львівщини.

 
 
 
02.02.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах