Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У режимі онлайн відбулося перше в 2021 році засідання колегії управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

28 січня в режимі онлайн провели перше в 2021 році засідання колегії управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

Захід відбувся під головуванням начальника управління Володимира Мицика, який у вступному слові наголосив на важливості командної роботи всієї спортивної спільноти задля успішної підготовки атлетів до міжнародних змагань, розбудови сучасної інфраструктури та подальшого розвитку сфери в громадах, зокрема, у рамках нових програм «Здорова країна» та «Активні парки – локації здорової України».

Начальник відділу фізкультурно-спортивної роботи управління Марина Будовій доповіла з питання про перелік напрямів проведення заходів з фізичної культури та спорту Донецької області на 2021 рік, які фінансуються за рахунок коштів обласного бюджету, зауваживши, що вперше до нього окремим рядком внесені спортивні заходи серед учасників та ветеранів АТО.

Також до вищезазначеного переліку увійшли: спортивні заходи з підготовки та участі збірних команд і спортсменів області у змаганнях усіх рівнів з 38-ми олімпійських видів спорту, 53-х неолімпійських видів спорту; спортивні заходи щодо підготовки спортсменів області-кандидатів на участь у XXXІІ Олімпійських іграх; спортивні заходи з розвитку олімпійського руху; спартакіада держслужбовців; спортивні заходи з розвитку спорту серед ветеранів; спортивні заходи серед місцевих осередків всеукраїнських організацій фізкультурно-спортивної спрямованості; спортивно-масові заходи.

Марина Будовій проінформувала присутніх про стан роботи з укладання договорів про співробітництво між управлінням фізичної культури та спорту облдержадміністрації, всеукраїнськими та обласними громадськими об’єднаннями, громадськими об’єднаннями фізкультурно-спортивної спрямованості. Так, на кінець 2020-го діють 87 тристоронніх договорів про співробітництво, цей напрямок роботи буде продовжено і в 2021 році.

 

Згідно наступного питання порядку денного, члени колегії заслухали інформацію про стан виконавської дисципліни та організацію роботи зі зверненнями громадян у 2020 році. Головний спеціаліст відділу реалізації профільних програм управління Олена Богданович зазначила, що станом на 01.01.2021 року до управління надійшло 2343 документи. Загалом у 2020 році виконано 1137 контрольних документа. Також у 2020 році керівництвом управління надано 426 доручень, з порушенням строків виконання та невиконаних немає.

У 2020 році в управлінні фізичної культури та спорту облдержадміністрації розглянуто 41 звернення громадян, з них 6 на особистих прийомах. 17 письмових звернень надійшло безпосередньо до управління, 24 звернення – через органи влади вищого рівня (6 від Урядової гарячої лінії, 6 колективних, 2 повторних).

 

Заступник начальника управління - начальник відділу організаційно-кадрової роботи управління Сергій Горбунов доповів про стан виконання попередніх рішень колегії стосовно роботи Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і Донецького обласного спеціалізованого коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки, а також про стратегію розвитку у сфері фізичної культури та спорту Соледарської і Миколаївської об’єднаних територіальних громад.

Також у рамках засідання члени колегії управління погодили подання на присвоєння почесного звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» Сергію Бахмутову – завідувачу фізкультурно-оздоровчого відділу профспілки ДП «Маріупольський морський торговельний порт» і директору КДЮСШ «Лідер», Олександру Гурову – старшому інструктору КДЮСШ «Лідер», Володимиру Петрову – менеджеру з питань регіонального розвитку арбітражу в Донецькій області ГС «Асоціація футболу Донецької області».

29.01.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах