Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсмени Донеччини стали кращими на відкритому чемпіонаті України із сучасного п’ятиборства серед юнаків та дівчат

9-11 лютого в Києві пройшов відкритий чемпіонат України із сучасного п’ятиборства серед юнаків та дівчат.

Донецьку область на змаганнях представляли 20 спортсменів 1996 року народження та молодше. Загалом вихованці обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи з кінного спорту, сучасного п’ятиборства та триатлону здобули 7 нагород: 6 золотих та 1 срібну, посівши перше загальнокомандне місце.

У програмі двоборства серед юнаків Руслан Мосейкін став кращим в особистому заліку, а також у складі команди разом із Микитою Тюхіним та Богданом Гоначровим.

У програмі двоборства серед дівчат Катерина Селеменєва здобула срібну нагороду в особистій першості та «золото» в командній разом із Поліною Шарай та Поліною Хафізовою.

У програмі триборства Кирим Сехмамедьєв став переможцем у особистих змаганнях та в командних разом із Данилом Гаюком та Георгієм Чевичеловим.

У програмі чотириборства відзначилася учениця обласної СДЮСШОР з кінного спорту, сучасного п’ятиборства та триатлону і Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки Яна Поліщук, яка здобула золоту медаль. Зазначимо, що спортсменка є кандидаткою на участь у ІІ Юнацьких Олімпійських іграх, які пройдуть з 16 по 28 серпня поточного року в Нанкіні (Китай).

Додамо, що друге місце у загальнокомандному заліку посіли спортсмени Дніпропетровщини, а третє – Луганщини.

 
13.02.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах