Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Молодим спортсменам Маріуполя засновані стипендії міської ради на 2014 рік

Керуючись статтями 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою матеріального стимулювання та фінансової підтримки талановитої молоді, сприяння вдосконаленню найбільш перспективних молодих спортсменів міста, які є членами, кандидатами і резервом збірних команд України, сесією Маріупольської міської ради № 6/26-4140 від 04.02.2014 року прийнято Рішення «Про заснування стипендій Маріупольської міської ради молодим перспективним спортсменам м. Маріуполя на 2014 рік».

Стипендії призначаються розпорядженням міського голови за поданням управління з фізичної культури та спорту міської ради, погодженим з постійною комісією з питань молодіжної політики, справах сім’ї, культури та спорту. Склад кандидатів на присвоєння стипендій визначається за клопотанням спортивних клубів або федерацій з видів спорту та затверджується координаційним комітетом з питань подальшого розвитку фізичної культури і спорту в місті Маріуполі.

Розмір стипендії відповідає рівню прогнозних розмірів мінімальної заробітної плати, встановлених Міністерством фінансів України на 2014 рік. У разі порушення спортсменами навчально-тренувального процесу, зниження спортивних результатів або дискваліфікації можливе припинення виплати стипендій.

Згідно ст. 8 Закону «Про Державний бюджет України на 2014 рік» встановлено такі розміри мінімальної місячної заробітної плати: з 1 січня – 1218 гривень, з 1 липня – 1250 гривень, з 1 жовтня – 1301 гривня.

 
13.02.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах