Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У 2020 році атестовано 211 тренерів Донецької області

24 грудня в режимі онлайн під головуванням начальника управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимира Мицика відбулося завершальне в 2020 році засідання атестаційної комісії з визначення кваліфікаційного рівня тренерів (тренерів-викладачів) для присвоєння кваліфікаційних категорій.

За підсумками розгляду наявних кандидатур члени засідання ухвалили рішення щодо присвоєння категорій 16 наставникам. Так, другу категорію матимуть 13 осіб, вищу категорію – 3 тренера: тренер-викладач з боксу ДЮСШ м. Селидового Олександр Шостак; заслужений тренер України з плавання, тренер-викладач обласної ДЮСШ з плавання та синхронного плавання Донецької обласної організації ФСТ «Україна» Тетяна Морозова; заслужений тренер України з ушу, тренер-викладач Обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Віталій Болдирєв.

Таким чином, усього протягом 2020 року проведено атестацію 211 тренерів (тренерів-викладачів). За її підсумками 40 осіб працюватимуть з вищою кваліфікаційною категорію, 50 – з першою, 121 – з другою. Відзначимо, що всього в Донецькій області за даними на кінець 2019 року нараховувалось 850 тренерів, за попередніми даними на кінець 2020-го – 860 тренерів.

Роботу атестаційної комісії з щомісячним визначенням кваліфікаційного рівня тренерів буде продовжено і в 2021 році.

 
 
24.12.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах