Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні волейболісти Бахмута підтверджують високе звання чемпіонів

З 1 по 4 грудня у місті Лиман пройшли змагання чемпіонату Донецької області з волейболу серед команд юнаків 14 років та молодше. 
 
За чемпіонський титул змагались 8 команд – з Лиману (дві), Покровська (дві), Краматорська, Сіверська, Бахмута та Костянтинівського району. Традиційно перші місця здобувають вихованці тренера Олени Дробітько, що представляють Бахмут. Збірна команда юнаків Донецького обласного спеціалізованого коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки та КДЮСШ №1 Бахмутської міської ради стали чемпіонами області й цього разу. Друге місце посіли волейболісти Покровська, а на третьому місці – команда Краматорська.
 
Перше місце вибороли й вихованки Олени Дробітько у чемпіонаті Донецької області серед команд дівчат віком до 15 років і молодше, який пройшов у Бахмуті наприкінці листопада. За перемогу змагались 7 команд, що представляють Бахмут, Покровськ, Родинське, Лиман, Сіверськ та Соледар (дві). Чемпіонками стали дівчата Бахмута, а срібними і бронзовими призерками – команди Соледару та Лиману.
 
«Разом – ми сила! Ми – команда, ми – родина. Волейбол – це любов, це свято, яке назавжди в наших серцях! Я знаю, що нам з вами підкоряться будь-які вершини! Все найкраще попереду!», – так відчуває Олена Дробітько, так живе. Любов, самовіддача, відданість і високий професіоналізм тренера-викладача ДОСКСП ім. С.Бубки втілюється в перемогах її учнів.
 
 
 
 
09.12.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах