Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Затверджено старших тренерів Донецької області з боксу, боротьби вільної та легкої атлетики на 2021 рік

3 і 4 грудня в режимі онлайн під головуванням начальника управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимира Мицика відбулися чергові засідання комісії з розгляду та затвердження списків старших тренерів регіону.

Спілкування за технологією Cisco Webex присвятили розгляду кандидатур з трьох олімпійських видів спорту, які мають першу категорію пріоритетності в Донецькій області: боксу, боротьби вільної та легкої атлетики. Спочатку керівники обласних федерацій і тренери надали звіти про роботу в поточному році та пропозиції щодо подальшого розвитку, після чого члени комісії мали змогу поставити доповідачам запитання.

Під час заслуховувань Володимир Мицик наголосив, що Донецька обласна державна адміністрація докладає великих зусиль задля зміцнення і примноження спортивної слави регіону, і ця підтримка має втілюватися у високі результати.

«Я щиро вдячний всім тренерам і обласним федераціям з видів спорту за плідну співпрацю – це дійсно командна робота, до якої тісно залучені Донецький обласний спеціалізований коледж спортивного профілю ім. С.Бубки, Школа вищої спортивної майстерності, дитячо-юнацькі спортивні школи. І всебічну підтримку в цьому процесі надає Донецька облдержадміністрація – це і заохочення спортсменів та тренерів щомісячними стипендіями, одноразовими грошовими винагородами за успішні міжнародні виступи, і придбання житла для спортивної еліти регіону, і включення перспективних атлетів до обласної штатної команди резервного спорту, і розвиток інфраструктури… Щоб віддячити цій увазі сфері спорту на регіональному рівні, вважаю, ми маємо працювати ще більше і потужніше, аби вийти на вищий рівень», – сказав Володимир Мицик.

 
 
 

Члени комісії та запрошені на засідання звернули увагу на такі питання: представництво Донецької області в керівних органах Всеукраїнської громадської організації, у суддівському і тренерському складах на національному рівні, збільшення кількісного складу дорослих спортсменів області, необхідність впорядкувати процес переходу спортсменів Донеччини до інших регіонів, координація роботи старших тренерів області з тренерами місцевих ДЮСШ (зокрема, з метою вчасної передачі перспективних спортсменів до ДОСКСП ім. С.Бубки та ШВСМ), проведення престижних рейтингових турнірів із залученням різних регіонів, покращення спортивної інфраструктури.

 
 
 

За підсумками обговорення терміном на 1 рік схвалено кандидатури на посади старших тренерів:

- з боксу – Ярослав Підмастерчик (чоловіки), Костянтин Охрей (жінки), Денис Харькін (жінки-молодь, юніорки, дівчата), Володимир Стратан (чоловіки-молодь), Андрій Бичков (юніори), Олександр Шостак (юнаки);

- з боротьби вільної – Григорій Шепелєв (жінки, усі вікові категорії), Микола Чурай (чоловіки), Андрій Єфремов (чоловіки до 23 років, юніори, кадети, юнаки, молодші юнаки);

- з легкої атлетики – Олена Чумак (горизонтальні стрибки), Наталя Василенко (метання), Олександр Захожий (вертикальні стрибки, бар’єри), Тетяна Серорез (короткий спринт), Костянтин Степанцов (середні дистанції), Денис Тобіас (спортивна ходьба), Анатолій Чумак (довгий спринт), Андрій Будаква (ветерани).

 
 
 

«Ми обов’язково зробимо заслуховування старших тренерів Донецької області за підсумками першого півріччя 2021 року, щоб отримати зворотний зв’язок, поставити певну оцінку та, за необхідності, скоординувати їх роботу», – зауважив Володимир Мицик, резюмуючи засідання.

05.12.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах