Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку «шукали таланти» з легкої атлетики

16 березня легкоатлетичний манеж СДЮШОР № 1 м. Донецьк був схожий на оселю комах. У змаганнях з символічною назвою – «Шукаємо таланти» взяло участь 332 юних прихильника «королеви спорту» з 28 команд міст та районів області 2000-2002 року народження.

Дівчата та хлопці демонстрували свої здібності в бігу на 60, 150, 300, 600 метрів, 50 метрів з бар’єрами, стрибках у довжину та висоту. Завершувалися змагання найбільш емоційним видом програми – комбінованою естафетою 4х75 метрів.

У цих змаганнях ще раз підтвердилося, що таланти розшукуються не тільки в містах з розвинутою інфраструктурою, але і в маленьких селищах і містечках. Переможцями стали Владислав Тараруєв з Докучаєвська в бігу на 50 м з/б, Данило Журавльов з Костянтинівки в бігу на 60 м., вихованці Вугледара Микита Михайленко в бігу на 600 м та Єлізавета Бікбаєва з бігу на 50 м з/б., спортсмени з Часов Яру Катерина Коваль та Микола Рогаченко в бігу на 600 м.

Відкриттям став виступ 12-річної Аліни Губанової з Костянтинівки у стрибках в висоту – їй підкорилась висота 160 см, а також стрибок у довжину Гліба Токарєва – 5 м 24 см. Достойні віку результати в спринті продемонстрували Владислав Балясников з Єнакієвого та донеччанка Ксенія Чудненко зі СДЮШОР № 8 ім. Сергія Бубки в бігу на 150 м, Микола Кравцов та Олександра Каркунова (Макіївка) у бігу на 300 м. Три поспіль види – 150 м, 50 м з/б та стрибок у довжину – виграв у своїй віковій групі 10-річний Євген Бібіков з Дебальцевого.

А в естафетному бігу перемогу у впертій боротьбі здобула команда СДЮШОР № 1, ледь-ледь випередив представників докучаєвського «Доломіту», третю позицію зберегла команда СДЮШОР № 8 ім. Сергія Бубки.

 
18.03.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах