Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Дмитро Рибалко – срібний призер боксерського турніру «Golden Gloves 2020»

З 26 по 29 листопада в Сербії відбувся 63-й турнір з боксу «Golden Gloves» – місто Сомбор, що в 2020 році стало центром проведення заходу, зібрало 52 спортсменів із 13 країн.

У складі збірної України, яка здобула два «золота» і два «срібла», одну з нагород приніс 22-річний майстер спорту України міжнародного класу, боксер Школи вищої спортивної майстерності, спортсмен-інструктор Донецької обласної штатної команди резервного спорту Дмитро Рибалко (Маріуполь – Волноваха, тренери Ярослав Підмастерчик, Сергій Лісовин).

У ваговій категорії 75 кг Дмитро спочатку з рахунком 4:1 виграв у представника Північної Македонії Леона Йовановскі, після чого у фінальному поєдинку також роздільним рішенням суддів (2:3) поступився алжирцю Юнесу Немуші, таким чином ставши срібним призером. І саме бій Рибалко – Немуші організатори визначили найкращим у рамках змагань.

Додамо, що загалом на турнірі «Golden Gloves 2020» звання переможців у семи вагових категоріях (57, 63, 69, 75, 81, 91, +91 кг) виборювали спортсмени з Алжиру, Бельгії, Болгарії, Боснії та Герцеговини, Гани, Куби, Литви, Марокко, Молдови, Північної Македонії, Сербії, Хорватії та України. Більшість збірних виставили дуже сильний склад боксерів, серед яких – учасники олімпійських кваліфікаційних турнірів, основні претенденти на участь у Іграх в Токіо.

 

02.12.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах