Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Інваспорт. Шахісти Донеччини стартували в дебютній FIDE онлайн-олімпіаді

21 листопада розпочалася перша FIDE онлайн-олімпіада з шахів серед осіб з інвалідністю. За допомогою комп’ютерної мережі змагаються майже 400 шахістів з 61 команди, які представляють 44 національні федерації. За регламентом онлайн-олімпіади передбачено сім турів.

Україну на змаганнях представляють три шахові команди за нозологіями, у складі яких заявлено чотири спортсмени з Донецької області – заслужений майстер спорту України Тетяна Бакланова (м. Маріуполь, слух); майстер спорту України Олексій Філіппських (м. Краматорськ, слух); кандидат у майстри спорту України Владислав Покотаєв (м. Маріуполь, слух); заслужений майстер спорту України, міжнародний майстер з шахів Ігор Ярмонов (м. Маріуполь, УОРА).

У першому турі українська збірна спортсменів з вадами слуху переграла збірну Туреччини – 4:0, а у другому турі була кращою за збірну Індії – 3:1. Наша збірна команда з ураженнями опорно-рухового апарату розпочала перемогою над командою Індії – 2,5:1,5, а у другому турі поступилася росіянам – 1:3.

Результати онлайн-олімпіади відстежуйте на сайті http://chess-results.com.

Офіційний сайт змагань: https://dis.fide.com/.

 

23.11.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах