Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Велосипедисти Донецької області отримають у Лимані сучасний спорткомплекс

З метою відновлення повноцінної діяльності Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з велосипедного спорту після переміщення з Донецька в місті Лиман триває спорудження сучасного спорткомплексу. Наразі будівельники вийшли на етап влаштування металочерепиці даху гуртожитку та завершили влаштування бетонних конструкцій стартової рампи треку ВМХ.

19 листопада з ходом реалізації проєкту, який фінансується за рахунок обласного бюджету, ознайомилися заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін і заступник начальника управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Сергій Горбунов.

Будівельні роботи з початку серпня 2020 року веде підрядна організація ТОВ «Будтехмаш». На сьогоднішній день у рамках спорудження триповерхового гуртожитку для потреб комплексу з велоспорту завершуються роботи щодо влаштування даху – найближчим часом тут з’явиться металочерепиця. Змонтовано внутрішні та зовнішні мережі водопостачання та каналізації, протипожежний водопровід, кладку перегородок гуртожитку виконано на 80%, триває монтаж систем опалення. У планах до кінця 2020-го – улаштування фасаду, роботи з внутрішнього оздоблення.

Паралельно триває будівництво треку BMX. Наразі тут завершено зведення бетонних конструкцій стартової рампи, на 70% сформовано елементи траси, що матиме 3 віража та 4 прямих. Окрім цього, у рамках проєкту збудують котельню для газового опалення гуртожитку, господарську будівлю з гаражем та приміщенням для ремонту і зберігання велосипедів.

 
 

Призначенням комплексу є сприяння розвитку велоспорту в регіоні, залучення дітей і підлітків до систематичних занять спортом, досягнення високих результатів. Велотрек та гуртожиток потрібні для якісної організації навчально-тренувального процесу вихованців обласної спортшколи і членів збірної команди України, проведення змагань різного рівня.

 
 
19.11.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах