Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Затверджено старших тренерів Донецької області з гімнастики художньої на 2021 рік

13 листопада в режимі онлайн відбулося чергове засідання комісії з розгляду та затвердження списків старших тренерів регіону.

Спілкування за технологією Cisco Webex присвятили розгляду кандидатур з такого олімпійського виду спорту, як гімнастика художня. Спочатку тренери надали звіти про роботу в поточному році та пропозиції щодо подальшого розвитку, після чого члени комісії мали змогу поставити доповідачам запитання.

Начальник відділу фізкультурно-спортивної роботи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Марина Будовій у вступному слові зазначила, що художня гімнастика на Донеччині наразі розвивається тільки в місті Маріуполь, де в ДЮСШ зі 118 спортсменами займаються 8 тренерів.

Керівник громадської організації «Федерація художньої гімнастики Донецької області» Інна Мошко доповіла, що юних грацій на сьогоднішній день виховують у двох спортивних школах: комунальному закладі «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Прометей» Маріупольської міської ради Донецької області» та ГО «Дитячо-юнацька спортивна школа «Преміум», зареєстрованій у жовтні 2020 року.

За підсумками обговорення терміном на 1 рік схвалено такі кандидатури на посади старших тренерів Донецької області з художньої гімнастики: Ганна Сагайдак – дорослі вікові категорії, Дар’я Плесакова – молодші вікові категорії.

 
 
13.11.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах