Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донеччина обрала кращих спортсменів та тренерів жовтня 2020 року

Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації продовжує щомісячно підбивати підсумки виступів атлетів регіону на всеукраїнських і міжнародних змаганнях.

Згідно Положення, по закінченню жовтня 2020 року визначено кращих спортсменів та тренерів місяця за трьома категоріями: з олімпійських, неолімпійських видів спорту, видів спорту серед осіб з інвалідністю. Голосування проводилося серед вболівальників у соціальній мережі Facebook, а також експертної групи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

 

 

 

Серед олімпійців спортсменом місяця Донеччини став Іван Меньшиков – майстер спорту України з триатлону, чемпіон України з дуатлону і триатлону в естафетах. Відповідно звання тренера місяця отримав його особистий наставник – заслужений тренер України, тренер-викладач Школи вищої спортивної майстерності Донецької області Георгій Драгулян.

 

 

 

 

 

Заслужений майстер спорту України з гирьового спорту, володар двох золотих і однієї срібної нагород чемпіонату Європи Леон Білицький разом зі своїм особистим тренером Валерієм Білицьким відзначені в категорії «Неолімпійські види спорту».

 

 

 

 

Переможцем номінації «Кращий спортсмен» у видах спорту серед осіб з інвалідністю став Ярослав Коюда – майстер спорту України міжнародного класу з академічного веслування, срібний призер чемпіонату Європи серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.

13.11.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах