Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Анастасія Кобець здобула «золото» і «срібло» на Кубку України зі скелелазіння в Києві

4-8 листопада на скеледромі «Гіперіон» у місті Київ відбувся Кубок України зі скелелазіння у болдерингу, трудності та багатоборстві, за підсумками якого Донецька область потрапила в число кращих.

Вкотре гідно себе проявила 14-річна Анастасія Кобець з Краматорська, яка в 2020 році виконала норматив майстра спорту України. За підсумками змагань з багатоборства серед жінок, що включає виступи в трудності, швидкості та болдерингу, наша спортсменка стала першою. У трудності Анастасія виявилася другою – з результатом 38 очок у фіналі столичних змагань та з результатом 74 очка за підсумками двох етапів Кубку України (у Дніпрі та Києві). У болдерингу Кобець посіла четверті місця – з результатом 34 очка у фіналі столичних змагань і з результатом 64 очка за підсумками двох етапів Кубку України (у Харкові та Києві).

Ще одна представниця Донеччини та Краматорська Аліна Безсонова за підсумками двох етапів Кубку України в трудності посіла 5 місце, завдяки чому виконала норматив кандидата у майстри спорту України.

Відзначимо, що тренером Кобець і Безсонової є Сергій Фомін. Проведення навчально-тренувальних зборів для спортсменів-скелелазів Донеччини та їх виїзд на змагання проходять за підтримки управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

 

11.11.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах