Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Скандинавська ходьба набуває популярності в Бахмуті

Вже протягом двох місяців, щотижня по середах, на стадіоні «Металург» міста Бахмут проводяться оздоровчі заняття зі скандинавської ходьби. 
 
Все більше мешканців міста відчувають позитивний вплив рухових вправ і ходьби на свіжому повітрі для зміцнення імунітету та поліпшення емоційного стану, що особливо важливо під час пандемії. 
 
Враховуючи, що заняття проводяться в ранковий час, переважно в них беруть участь жінки і чоловіки зрілого віку. Реабілітація та відновлення після хвороби, профілактика та зміцнення організму, підготовка імунітету до осінньо-зимового періоду, - це лише деякі завдання з величезного переліку, які вирішуються за допомогою скандинавської ходьби. 
 
Незважаючи на той факт, що заняття проводяться лише раз на тиждень, учасники групи помітили суттєві зміни на краще не лише в техніці ходьби, а й у самопочутті. 
 
Сертифікована інструкторка зі скандинавської ходьби Тетяна Ходаковська з любов’ю та ентузіазмом продовжує свою добру справу, знайомить мешканців Бахмута з прогресивними техніками оздоровлення та самовдосконалення.
 
Запрошуємо жителів різного віку приєднатися до тренувань щосереди о 9:00, стадіон «Металург», місто Бахмут. На тренуваннях палиці надаються безоплатно.
 
 
05.11.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах