Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Затверджено старших тренерів Донецької області з боротьби греко-римської та радіоспорту на 2021 рік

4 листопада в онлайн-режимі відбулося засідання комісії з розгляду та затвердження списків старших тренерів з олімпійських та неолімпійських видів спорту.

Головував на заході начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, який відзначив важливість погодження кандидатур тренерів, відповідальних за розвиток виду спорту.

«Питання затвердження обласною комісією списків старших тренерів має особливе значення, адже їм надаються повноваження щодо формування збірних команд області, щодо представництва від регіону на офіційних змаганнях всеукраїнського рівня. Цей процес має доповнити той чіткий механізм, який вибудовано на Донеччині стосовно призначення щомісячних стипендій спортсменам і тренерам, виплати одноразових грошових винагород за успішні міжнародні виступи, формування Донецької обласної штатної команди резервного спорту», - сказав Володимир Мицик.

Засідання присвятили розгляду кандидатур тренерів з двох видів спорту – боротьби греко-римської та радіоспорту. Спочатку було заслухано звіти про роботу в поточному році та пропозиції щодо подальшого розвитку, після чого члени комісії поставили доповідачам свої запитання та зробили коротке резюме.

За підсумками обговорення терміном на 1 рік одноголосно схвалено кандидатури на посади старших тренерів: з боротьби греко-римської – Олег Євтушенко (серед дорослих), Ігор Годлевський (серед юніорів), Сергій Васильченко (серед кадетів), з радіоспорту – Олексій Іванько та Юлія Іванько (серед усіх вікових категорій).

 
 
 
04.11.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах