Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До Дня захисника України Слов’янськ прийняв змагання з рукопашного бою

10 та 11 жовтня на базі КПНЗ «Міська КДЮСШ» Слов’янська відбулися змагання з рукопашного бою: чемпіонат Донецької області серед юнаків і дівчат молодшого, середнього та старшого віку і Кубок Донецької області серед дорослих, присвячений Дню захисника України.

Згідно діючих правил з рукопашного бою, змагання проходили на двох татамі, які зібрали спортсменів із Костянтинівки, Лиману, Мирнограда, Покровська, Слов’янська, Слов’янського району (місто Миколаївка, смт Райгородок) та Іллінівської ОТГ. Учасники боролися в розділах «боротьба», «легкий» і «дозований» контакти.

За підсумками чемпіонату командні місця розподілилися наступним чином: перше – Слов’янський район (смт Райгородок), друге – Слов’янськ, третє – Мирноград.

За результатами Кубка області серед дорослих командні призи відповідно розподілили Слов’янськ, смт Райгородок і Миколаївка.

Переможці та призерів нагородили грамотами, медалями й кубками управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації і дипломами Донецької обласної федерації рукопашного бою.

17.10.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах