Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську визначено чемпіонів Донецької області зі змішаних єдиноборств (ММА)

11 жовтня в місті Краматорськ у критому манежі парку «Сад Бернацького» відбувся чемпіонат Донецької області зі змішаних єдиноборств (ММА) серед дітей, юнаків, молоді та дорослих.

Звання кращих виборювали спортсмени з Бахмута, Дружківки, Костянтинівки, Краматорська, Лиману, Маріуполя, Мирнограда, Покровська.

Відзначимо, що на подібних змаганнях поєдинки вперше проводилися не тільки на килимі, а й в октагоні – це ринг (або клітка) у вигляді правильного восьмикутника для проведення боїв змішаного стилю. Враховуючи, що змагання стали відбірковими до чемпіонату України, де наявність октагону давно є обов’язковою вимогою, це дало можливість бійцям підвищити та відточити свою спортивну майстерність, а організаторам максимально підвищити безпеку учасників.

У командному заліку першими стали представники Маріуполя (у їх активі – 15 золотих, 8 срібних та 4 бронзових нагород), на другій сходинці – спортсмени Покровська, на третій – Бахмута.

Переможців і призерів особистого заліку нагородили грамотами й медалями, а кращих за підсумками командної першості – кубками управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

 

Фото – Дмитро Алімкін

17.10.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах