Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У рамках будівництва комплексу з велоспорту в Лимані облаштовують дах гуртожитку

29 жовтня робочу поїздку в місто Лиман здійснили заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик. Вони провели нараду щодо реалізації проєкту з будівництва сучасного велоспортивного комплексу.

У спілкуванні з представниками підрядної організації – ТОВ «БУДТЕХМАШ» – було наголошено щодо якості й термінів проведення робіт, обговорено проблемні питання та шляхи їх вирішення.

«За три місяці, протягом яких триває будівництво обласного комплексу з велоспорту, спостерігаємо гарний темп. Маємо чітко дотримуватися раніше затвердженого графіку робіт, щоб до кінця 2020 року вийти на певний проміжний етап зведення об’єкту і в першій половині 2021 року вже запросити спортсменів на тренування», – зазначив Вадим Філашкін.

Станом на сьогоднішній день у рамках спорудження гуртожитку для потреб комплексу з велосипедного спорту зроблено фундамент і кладку цеглою трьох поверхів, установлено металопластикові вікна та розпочато влаштування дерев’яного каркасу даху. Тривають монтаж внутрішніх комунікацій (каналізація, опалення), кладка перегородок, бетонування підлоги. Паралельно зводять котельню для газового опалення – окрім цих робіт, найближчим часом планують вийти на влаштування покрівлі гуртожитку з металочерепиці та утеплення фасаду.

Одночасно завершено будівництво стартової рампи треку BMX із блоків ФБС заввишки 5 метрів, відбувається монтаж армокаркасів монолітного поясу рампи, влаштування фундаменту конструкції металевого пандусу, формування траси для тренувань і змагань, що матиме 3 віража та 4 прямих.

 
 

Проєкт, що фінансується за рахунок коштів обласного бюджету, спрямований на відновлення повноцінної діяльності після переміщення з Донецька в Лиман Обласної спеціалізованої ДЮСШ олімпійського резерву з велосипедного спорту. Очікується, що новий велотрек дозволить готувати в дисципліні «ВМХ racing» спортсменів з 8 років, при цьому даючи юнакам і дівчатам базові навички для виступу в інших дисциплінах велоспорту, проводити навчально-тренувальний процес, у тому числі за участю національної збірної, змагання обласного та всеукраїнського рівнів.

 
 
29.10.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах