Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Три нагороди на чемпіонаті України зі скелелазіння в Нікополі вибороли дівчата з Донеччини

15-17 жовтня в місті Нікополь відбувся чемпіонат України зі скелелазіння серед молоді у вікових групах «А» та «В» (2003-2004 і 2005-2006 роки народження), яка змагалася у видах програми «болдеринг» та «багатоборство».

Донецьку область на турнірі успішно представили спортсменки секції скелелазіння при центрі позашкільної роботи міста Краматорськ, вихованки тренера Сергія Фоміна.

Серед дівчат 2005-2006 років народження в болдерингу Анастасія Кобець стала другою з результатом 62,5 балів, а Аліна Безсонова опинилась на третій сходинці, маючи 50 балів. Перемогу тут виборола представниця Дніпропетровщини Діана Ярош, у активі якої 75 балів.

Своєрідний «реванш» Анастасії Кобець вдався за підсумками змагань у програмі багатоборства, що включала «швидкість», «трудність» і «болдеринг». З результатом 150 очок Анастасія святкувала перемогу, випередивши і Діану Ярош (125 балів), і представницю Харківщини Ксенію Захарову (100 балів).

Наступним стартом для дівчат має стати Кубок України в Києві, що заплановано на 4-8 листопада. Відзначимо, що проведення навчально-тренувальних зборів для спортсменів-скелелазів Донеччини та їх виїзд на змагання проходять за підтримки управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

 

19.10.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах