Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Макіївці відбулися малі зимові Олімпійські ігри

8 лютого в Макіївці в Радянському районі пройшли III малі зимові Олімпійські ігри, присвячені відкриттю XXII зимових Олімпійських ігор у Сочі.

У програмі заходу пройшли змагання з хокею, біатлону та перетягування канату. Партнерами змагань стала Макіївська громадська організація «Громадянська ініціатива» і ХК «Донбас».

У фінальному матчі з хокею зустрілися команди збірної міста та ветеранів Радянського району. Перший період залишився за гостями – 1-2, але в другому ветерани змогли відігратися і звести період до загального рахунку 3-3. А в завершальному періоді господарі не залишили шансів супернику, закинувши 5 «сухих» шайб.

Змагання з біатлону проходили у двох вікових категоріях: юнаки (до 20 років) і дорослі (від 25 і вище). Швидкість проходження дистанції і точність стрільби – ось що було запорукою успіху учасників. Краще за всіх з поставленим завданням серед юнаків впорався Микола Поляков. Друге місце зайняв Максим Шкуть, а бронзовим призером став Микита Мікульченко. Серед дорослих беззастережну перемогу здобув Олександр Деркач.

На завершення малих зимових Олімпійських ігор було проведено змагання з перетягування каната серед жителів району.

Усі переможці та призери отримали призи та нагороди від міського спорткомітету, громадської організації «Громадянська ініціатива» і ХК «Донбас».

 
11.02.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах